2n RECORD - 10 ANYS TEIXINT FUTUR!


Aquest 2017, des de #TreballalsBarris #SantFeliu us informàvem que durant tot l'any, us anirem portant alguns records que ens fa molta il•lusió compartir amb vosaltres i especialment, amb els veïns i veïnes dels barris Can Calders i La Salut en el nostre desè aniversari!
Com us dèiem, han passat ja 10 anys des de que vàrem iniciar aquest Projecte ple de reptes i objectius i alguns dels assoliments més destacats, han estat sense dubte, les INTERVENCIONS DE MILLORA URBANÍSTICA que s'han anat succeint al llarg del temps als barris amb la col•laboració de l'Ajuntament-SantFeliudeLlobregat.
Una de les primeres entrades que vam tenir el plaer de compartir amb vosaltres al nostre bloc, l’any 2007, va ser l'inici del procés de demolició de l'antiga fàbrica de les Tovalloles per donar lloc a l'actual Centre Cívic Les Tovalloles, un espai públic de referència, dinamització i recuperació de la identitat dels barris, però va venir acompanyada també de la gran remodelació de la Riera de la Salut, més accessible, atractiva i anys més tard, de la nova pista de lleure al costat del cementiri. Tot plegat ha permès la recuperació d’aquests espais públics com a espais de relació dels ciutadans.
D’altres millores no tan destacades, però no per això menys importants, han estat petites obres als carrers Europa, Constitució, Plaça de les Roses, Francesc Mestres, Francesc Sáez, Can Calders, Sagrament, Agustí Domingo, l’aparcament de Teixidores entre d'altres i ara... s’engega el gran canvi de la Plaça de la Salut!
Recuperem del nostre arxiu "històric" algunes imatges de com han canviat Can Calders i La Salut al llarg del temps (gràcies en bona mesura, a la implicació dels seus veïns i veïnes). Perquè entre tots i totes, fem barri!
I nosaltres, seguim #TreballantalsBarris!

Comentaris