Carnestoltes sostenible a l'Aula #SantFeliu!


El passat divendres 24 de febrer, els Educadors i educadores ambientals de la Casa d’Oficis de #TreballalsBarris #SantFeliu, van organitzar a l'Aula Sant Feliu el Carnestoltes més sostenible mai vist a la nostra ciutat! 


Durant el seu pla formatiu, van preparar diferents jocs i dinàmiques relacionades amb l’educació ambiental, el reciclatge, l'ecologia... que van realitzar durant l'acte de carnaval amb els participants dels diferents programes formatius que acull i promou el centre.


A més, van celebrar el concurs del Rei i Reina Carnestoltes Sostenible, on cada grup classe presentava un rei o reina Carnestoltes disfressat amb materials reutilitzats per la resta de companys que, al seu torn, també anaven caracteritzats segons la temàtica escollida. Cada rei i reina va fer un discurs per defensar el seu grup i tots els grups van votar al millor, al més sostenible i a la millor comparsa. 


El grup de FOAP de Comerç internacional va ser la millor comparsa, van utilitzar les seves disfresses fetes amb caixes de cartró per explicar-nos la documentació relacionada amb el comerç internacional. 


El grup de Joves per l’Ocupació que cursen el Certificat de Professionalitat de Dinamització d’activitats de lleure, van presentar un astronauta fet al 100% amb materials reutilitzats, i per això, van guanyar el premi als més sostenibles


El premi a la categoria millor rei o reina, va anar al grup de PFI-PTT d’Auxiliar de fabricació mecànica d’ajust i soldadura, que utilitzant sobres de metall del taller, van fer-se una corona collarets fets d’envasos.


La celebració va acabar amb un pica-pica tots plegats per acabar la festa. 

Des de #TreballalsBarris, enhorabona als educadors i educadores ambientals per l'organització i la feina ben feta de la que es pot considerar la primera "gran" activitat del vostre pla formatiu i de treball. Sabem que no serà la última!

Estigueu tots i totes ben atents i atentes perquè us anirem portant novetats!

Seguim #TreballantalsBarris!

Comentaris