Lliurament de certificats del 2n semestre del 2016!

El passat divendres 3 de febrer, es va dur a terme l'acte de cloenda dels cursos professionalitzadors i de les accions de formació i orientació del segon semestre del 2016 del Dispositiu d'inserció del Projecte Treball als Barris, on es van lliurar els certificats i diplomes de tots els participants. L'esdeveniment va tenir lloc a la sala d'actes del Centre Cívic Les tovalloles, amb la presència de la regidora d'Activitat Econòmica, Ocupació i Treball als Barris, Maria Cinta Daudé.


De la mà del Dispositiu d'inserció, entre els mesos de juliol i desembre s'han realitzat diverses formacions orientades a fomentar la inserció ocupacional de la ciutadania de Sant Feliu i en particular, dels veïns i veïnes dels barris de Can Calders i La Salut. En total, 590 hores de formació dividides en 4 especialitatsAnglès bàsic d'atenció al client, Auxiliar d'instal·lacions, Preparació a l'ACTIC bàsic i Operador de carretons elevadors. La participació ha estat d'un total de 60 participants que han obtingut 101 titulacions entre certificació dels cursos, certificats de manipuladors d'aliments, carnets de carretoner i PRL (Prevenció de Riscos Laborals).També, durant l'acte van intervenir representants de les empreses acollidores de pràctiques, i es va fer especial menció als resultats del Dispositiu durant el segon semestre del 2016. Us deixem aquí una presentació on podreu veure en format molt visual les xifres exactes i els indicadors amb els quals tanquem el 2016!

A més, alguns dels participants en aquestes accions ens van explicar la seva experiència de primera mà en unes entrevistes que es van projectar en vídeo al mateix acte de cloenda.

A més, el 33% dels participants ja han trobat feina!. Des de Treball als Barris us felicitem a tots per la feina feta i us desitgem molta sort en aquesta nova etapa que comença.

Si us trobeu en situació d'atur i esteu interessats en rebre informació sobre les possibilitats de formació que oferim, et pots adreçar al Centre de Promoció Econòmica Can Maginàs  (c/ Hospitalet, 25) en horari de dilluns a divendres, de 8.30 a 13 h i tardes de dilluns i dimecres, de 17 a 19 h.

D'altra banda, si necessites assessorament, acompanyament i orientació per la teva recerca d'ocupació, recorda que tens al teu abast el servei del Club de feina tots els matins de dilluns a dijous de 9 a 10:30 h i la tarda de dimecres de 17 a 19h.

Per la nostra part, i gràcies a vosaltres, seguim #TreballantalsBarris!

Comentaris