Les sortides formatives dels Educadors/es Ambientals!Els Educadors/es Ambientals de la Casa d'Oficis 2017 de #TreballalsBarris #SantFeliu, no deixen de descubrir coses cada dia en els diferents mòduls que estan treballant en el seu pla formatiu!

D'una banda, estan completament inmersos en la descoberta de la flora de l’entorn. Per aquest motiu han visitat varies zones de Sant Feliu per tal d’identificar les seves espècies vegetals. Com no podria ser d’una altra manera, van aprofitar el Parc de Torreblanca... i les activitats que ofereix l’Àrea Metropolitana de Barcelona, per aprofundir en la flora singular que tenim a Sant Feliu i van poder conèixer les especies més peculiars que viuen en aquest parc, des del Teix, una espècie tòxica, passant pel gran Ficus que hi ha, i també pels pins més que centenaris que hi habiten. Una visita totalment recomanable per totes les famílies que vulguin conèixer millor els arbres del Parc de Torreblanca i que ofereix el Centre Mediambiental Arrel a través de l’AMB.
I  més, ahir mateix van anar a l’Aquàrium de Barcelona a descobrir la diversitat dels nostres mars, aprofitant que estan treballant la flora, fauna i ecosistemes de Catalunya. Van poder conèixer com funcionen els ecosistemes mediterranis i com d’important és la Posidònia en ells, una planta aquàtica que oxigena l’aigua i que serveix d’aliment i refugi per moltes de les espècies mediterrànies i que malauradament, està en perill d'extinció.
Van acabar la visita amb una activitat al laboratori, on van analitzar els diferents tipus de sorra de les nostres platges, els animals que hi viuen i les relacions que hi ha entre ells.


Estigueu atents/es a les nostres publicacions perquè us anirem informant de més sortides i sobretot, de les activitats que els nostres Educadors/es comencen a preparar i dinamitzar ells mateixos amb els coneixements que van assolint!

Seguim #TreballantalsBarris!Comentaris