Cel·lebrem la #Salúdica a #LaSalut!


Al llarg de la propera setmana, arriba al barri de #LaSalut a #SantFeliu la SALÚDICA!Una festa per a petits, i no tant petits, que organitzem des del Projecte #TreballalsBarris i gràcies a la implicació d’altres agents culturals i socials del barri, on trobareu diferents activitats dinamitzades en gran part, pels Educadors/es Ambientals de la Casa d’Oficis 2017.

El grup d’alumnes – treballadors estaran a la Plaça de la Salut els dies 11, 13 i 14 de juliol entre les 17.30 i les 20.30 hores i el dissabte 15 de juliol d’11 a 13.30 hores, per fer-nos gaudir d’una bona xocolatada amb “gominoles” feta amb cuinar solar, podrem reciclar l’oli usat per fer sabó o fer-nos una bossa reciclada per anar a comprar amb una samarreta vella, i gaudir de molts altres consells sobre sostenibilitat i reciclatge!

A més, la colla de diables del barri, els Diables de la Salut, passaran a fer-nos una visita infernal però plena de gresca, el divendres a la tarda.

El dissabte dia 15 de juliol, podrem gaudir també de les actuacions de diversos grups de ball modern com els Pocket’s o ball flamenc amb Ismael, la Peña Luis de Córdoba o el grup de ball Joan del Batlle a la Plaça Vinya del Puntaire a partir de les 18 hores i com a fi de festa, a les 20.30 hores i fins les 23 hores, animació i ball per a la gent gran a la mateixa plaça!

Com podeu veure, la setmana ve carregada d’activitats i des de #TreballalsBarris ens plau convidar-vos a tots i totes! No us ho podeu perdre!

Per combatre la calor, la SALÚDICA!


Us esperem!


Comentaris