Es lliuren els certificats i diplomes del 1r semestre del 2017!


Ahir, dimarts 25 de juliol, es va dur a terme l'acte de cloenda dels cursos professionalitzadors i de les accions de formació i orientació del primer semestre del 2017 del Dispositiu d'inserció del Projecte Treball als Barris, on es van lliurar els certificats i diplomes de tots els participants. L'esdeveniment va tenir lloc a la sala d'actes del Centre Cívic Les tovalloles, amb la presència de la regidora d'Activitat Econòmica, Ocupació i Treball als Barris, Maria Cinta Daudé.De la mà del Dispositiu d'inserció, entre els mesos de gener i juny s'han realitzat diverses formacions orientades a fomentar la inserció ocupacional de la ciutadania de Sant Feliu i en particular, dels veïns i veïnes dels barris de Can Calders i La Salut. En total, 540 hores de formació dividides en 4 especialitatsCambrer/a de pisos, Instal·lador/a de fibra òptica, Ofimàtica bàsica i Operador/a de carretons elevadors. La participació ha estat d'un total de 54 participants que han obtingut 112 titulacions entre certificació dels cursos, certificats de manipuladors d'aliments, carnets de carretoner, PRL (Prevenció de Riscos Laborals) i monogràfics per la millora de la competència en idiomes.

També, a l'acte van assistir docents i representants de les empreses de formació, i es va fer especial menció als resultats del Dispositiu d'aquest primer semestre del 2017. Fins a 149 persones han participat en les diferents accions, cursos i orientacions contemplats en el Dispositiu (sense comptar les 524 persones ateses en l'espai del Club de Feina) . Com podeu veure el dispositiu d'inserció de #TreballalsBarris, tanca un primer semestre amb xifres de rècord! Us deixem aquí una presentació on podreu veure en format molt visual les xifres exactes i els indicadors amb els quals tanquem aquest primer semestre de formacions!

A més, alguns dels participants en aquestes accions ens van explicar la seva experiència de primera mà en unes entrevistes que es van projectar en vídeo al mateix acte de cloenda.

A més, molts d'ells han trobat feina gràcies a les certificacions que han obtingut. Des de Treball als Barris us felicitem a tots per la feina feta i us desitgem molta sort en aquesta nova etapa que comença.


Si us trobeu en situació d'atur i esteu interessats en rebre informació sobre les possibilitats de formació que oferim, et pots adreçar al Centre de Promoció Econòmica Can Maginàs  (c/ Hospitalet, 25) en horari de dilluns a divendres, de 8.30 a 13 h i tardes de dilluns i dimecres, de 17 a 19 h a partir del setembre!

D'altra banda, si necessites assessorament, acompanyament i orientació per la teva recerca d'ocupació, recorda que tens al teu abast el servei del Club de feina tots els matins de dilluns a dijous de 9 a 10:30 h i la tarda de dimecres de 17 a 19h.

Del 24 de juliol al 8 de setembre, no hi haurà atenció als usuaris durant la tarda i del 7 al 18 d'agost el Centre romandrà tancat.

Per la nostra part, i gràcies a vosaltres, seguim #TreballantalsBarris!


Comentaris