Nou curs de Carretoner + PRL + manipulació d'aliments a #TreballalsBarris!


El passat dilluns 23 d'octubre a les 11.30 h va tenir lloc al Centre Cívic Les Tovalloles, la sessió informativa per accedir al curs d'Operador/a de carretons elevadors. Amb aquesta sessió vam donar el tret de sortida al procés de selecció dels i les participants!

Si ens seguiu les publicacions a les xarxes socials, sabreu que aquesta és una formació que anem oferint des de l'any 2014 i si no ens seguiu freqüentment, no patiu, que us expliquem de què es tracta: el curs de carretons és una formació que permet aconseguir "d'una tacada" tant el Carnet de carretons com la titulació en Prevenció de Riscos Laborals i el Carnet de manipulació d'aliments. Es tracta de 60 hores de formació adreçades a persones en atur i 100% subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) que es desenvoluparan a l'Aula Sant Feliu i els llocs de pràctiques durant el mes de novembre.


Si és del vostre interès aquesta formació i no heu pogut venir a la sessió informativa, us convidem a apropar-vos al Centre de Promoció Econòmica de Can Maginàs a demanar informació i fer la vostra inscripció. Recordeu que les places són limitades!

Seguim #TreballantalsBarris!

Can Maginàs
c/ Hospitalet, 25
Tel. 93 685 07 83

Horari d'atenció:
Dilluns a divendres, de 8.30 a 13 hores
Dilluns i dimecres, de 17 a 19 hores


Comentaris