Cloenda del 2n semestre del Dispositiu d'Inserció i la Casa d'Oficis!


Ahir, dilluns 18 de desembre, es va dur a terme l'acte de cloenda dels cursos professionalitzadors i de les accions de formació i orientació del segon semestre del 2017 del Dispositiu d'inserció del Projecte Treball als Barris i la Casa d'Oficis "Sant Feliu més sostenible", on es van lliurar els certificats i diplomes de tots els participants. L'esdeveniment va tenir lloc a la sala d'actes del Centre Cívic Les tovalloles, amb la presència de la regidora d'Activitat Econòmica, Ocupació i Treball als Barris, Maria Cinta Daudé i l'alcaldessa accidental Lourdes Borrell.


De la mà del Dispositiu d'inserció, entre els mesos de juliol i desembre s'han realitzat diverses formacions orientades a fomentar la inserció ocupacional de la ciutadania de Sant Feliu i en particular, dels veïns i veïnes dels barris de Can Calders i La Salut. En total, 520 hores de formació dividides en 4 especialitatsAnglès bàsic d'atenció al client, Dependent/a de Carnisseria, Preparació a l'ACTIC bàsic i Operador de carretons elevadors. La participació ha estat d'un total de 60 participants dels quals 47 han obtingut la seva titulació.
A la Casa d'Oficis, han arribat al final d'aquest llarg camí d'un any de durada, 9 joves que s'han format en l'especialitat de monitors i monitores mediambientals, però també han obtingut altres titulacions com l'ACTIC bàsic (el 80% dels participants), el certificat de manipuladors/es d'aliments, el carnet de monitors/es de lleure...


També, durant l'acte van intervenir alumnes de les diferents formacions que van voler compartir amb nosaltres la seva experiència i vam poder visualitzar presentacions que posen de manifest la feina feta.

Us deixem aquí una presentació on podreu veure en format molt visual les xifres exactes i els indicadors amb els quals tanquem el 2017 al Dispositiu d'Inserció i una altra presentació on podreu veure com ha estat el pla formatiu i de treball dels nois i noies de la Casa d'Oficis!A més, el 28% dels participants ja han trobat feina!. Des de Treball als Barris us felicitem a tots per la feina feta i us desitgem molta sort en aquesta nova etapa que comença.

Si us trobeu en situació d'atur i esteu interessats en rebre informació sobre les possibilitats de formació que oferim, et pots adreçar al Centre de Promoció Econòmica Can Maginàs  (c/ Hospitalet, 25) en horari de dilluns a divendres, de 8.30 a 13 h i tardes de dilluns i dimecres, de 17 a 19 h.

D'altra banda, si necessites assessorament, acompanyament i orientació per la teva recerca d'ocupació, recorda que tens al teu abast el servei del Club de feina tots els matins de dilluns a dijous de 9 a 10:30 h i la tarda de dimecres de 17 a 19h.

Per la nostra part, i gràcies a vosaltres, seguim #TreballantalsBarris!

Comentaris