Comença la selecció per la Casa d'Oficis 2018!


Saps què és la Casa d'Oficis? T'agrada la natura i t'agradaria treballar com a educador/a ambiental?


Els actuals participants de la Casa d'Oficis de #TreballalsBarris 2017 ens mostren en vídeo les seves vivències durant aquest curs i ens expliquen que s'emporten d'aquest projecte, amb l'objectiu d'engrescar-te i fer-te veure que aquesta és la teva oportunitat!

La Casa d'Oficis "Sant Feliu més sostenible" és un projecte per a joves d'un any de durada que combina 6 mesos de formació en l'especialitat d'Educació ambiental (incloent la possibilitat d'obtenir altres titulacions que també contemplen els diferents mòduls formatius inclosos en els continguts previstos) i 6 mesos de feina remunerada amb contractació per part de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, desenvolupant tasques de dinamització d'activitats per a la ciutadania.

Si tens entre 18 i 25 anys i una titulació mínima de Graduat en ESO, t'esperem el proper divendres 15 de desembre a les 12 h, a la SESSIÓ INFORMATIVA que tindrà lloc a l'Aula Sant Feliu. Si necessites resoldre dubtes o més informació, allà mateix atendrem les teves peticions!

T'esperem per fer del nostre municipi una ciutat més sostenible!

Seguim #TreballantalsBarris també al 2018!

Comentaris