Sessió informativa curs auxiliar de cuina

El passat dijous 22 de març es va celebrar una sessió informativa sobre el curs d'auxiliar de cuina, dins del marc de formació professionalitzadora de Treball als barris. la sessió es va realitzar al Centre cívic tovalloles on van assistir una vintena de persones.
El curs està destinat a persones entre 18 i 60 anys, amb preferència per a persones demandants d'atur. La formació començar el 17 d'abril fins el 27 de juny de 2018. Amb una durada de 120 hores de classes teòriques i un total de 80 hores de pràctiques que es realitzaran als menjadors universitaris de la UPC.

Els continguts formatius que s'impartiran i que es van explicar a la xerrada informativa són manipulació, higiene alimentària i prevenció de riscos laborals. Equipament i maquinària de cuina, talls bàsics, tècniques culinàries i elaboracions bàsiques, presentació de plats, servei de sala: ajudant de cambrer i  orientació laboral.

Si esteu interessats/des en fer el curs encara queden places lliures, us podeu dirigir al Centre Can Maginàs (C/Hospitalet, 25.) També podeu trucar al 93 685 07 83

Comentaris