El Curs d’Auxiliar de Cuina de Treballs als Barris, en marxa !A mitjans del mes d’abril un grup de 12 persones de Sant Feliu de Llobregat van començar el Curs d’Auxiliar de Cuina,  destaquen les seves dues-centes  hores de formació teòriques i pràctiques.
La primera setmana de formació es va impartir al Centre de l’Aula Sant Feliu on es van realitzar els continguts de Prevenció de Riscos Laborals i de Manipulació d’aliments.

 I a continuació la formació especifica de cuina s’està realitzant a les cuines de la Universitat Politècnica de Barcelona amb l’empresa SODEXO. On els alumnes estan aprenent la formació bàsica per fer talls bàsics en verdures, hortalisses, aus i diferents tipus de peixos i elaboracions de cremes, sofregits, brous, masses, etc..

El principal objectiu d’aquesta formació és apropar aquestes persones al perfil professional d’auxiliars de cuina, facilitant la seva inserció laboral i millorant la seva ocupabilitat.
  
Un cop finalitzades les 120 hores de teoria i pràctica, que serà a finals del mes de maig, cadascun d’ells aniran a realitzar 80 hores pràctiques en cuines professionals on podran desenvolupar les
competències professionals com auxiliars de cuina en col·lectivitats.

Desitgem bona sort i bona cuina aquests nous alumnes de Treball als Barris.

Comentaris