Sortida formativa dels alumnes Operaris de Magatzem! Aquest mes de juny els alumnes del  Programa de Treball als Barris del Curs d’Operari/a de Magatzem  van  fer una sortida formativa a dues empreses de Sant Feliu destacades per l’organització i digitalització en els seus magatzems.

La primera visita va ser a IBERITAL S.L.
Iberital és una empresa de màquines de Café, que produeix màquines,  les exporta  i facilita els recanvis a nivell internacional serveixen a països i ciutats com Seul, Xanghai, Londres, Mèxic, etc.

El seu magatzem destaca per una gran circulació de mercaderies i per una excel·lent organització del magatzem i control de comandes fent us de  sistemes informatitzats mitjançant “tablets”.  On els treballadors poden garantir el control i la comunicació amb el servei administratiu de l’empresa en tot moment. Un bon exemple a tenir present.

La segona visita va ser a Cosa Torfix Orpella S.L.
Cosa Torfix Orpella S.L és una empresa de cargols i fixacions, que produeixen a Sant Andreu de la Barca i aquí a Sant Feliu emmagatzemen tota una multitud de tipologies de cargols per empreses i ferreteries a nivell nacional i internacional.
  
El seu magatzem destaca per tenir un muntatge en alçada, de més de 8 metres, on estan disposades totes les peces en vertical, i els treballadors utilitzen unes màquines que són com petits ascensors programats que juntament amb una excel·lent organització de codis de les peces ordenades de més us a menys us, garanteixen l’eficàcia d’aquest magatzem. Les màquines fan un càlcul matemàtic del recorregut per garantir menys despeses en el us de les màquines i menys inversió del temps del treballador. Tot un model a seguir.

Volem agrair molt especialment a les persones que ens van atendre a l’empresa Iberital  S.L Cristina Moreno, i  a l’empresa Cosa Tofix Orpella S.L  en Jofran Rafales  doncs va ser una experiència formativa molt interessant que els alumnes valoren positivament, i nosaltres com Ajuntament volem posar en valor el treball d’aquestes empreses com un referent i model en l’organització i gestió dels seus magatzem.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Comentaris