El Curs de Carnisseria a Mercabarna


Aquest mes passat d’octubre es va iniciar dins del Programa de Treball als Barris el curs de Dependent/a de Carnisseria amb un grup de 12 persones de Sant Feliu de Llobregat.

 Aquest curs els hi dona la possibilitat d’obtenir el títol especialista en Carnisseria. La majoria de la formació es porta a terme a les instal·lacions de Mercabarna com empresa referent en aquest sector. Aquesta especialitat els hi dona les tècniques necessàries per treballar amb els diferents tipus de carn com aus, vedella i porc. 

Aquesta variació de tècniques possibilita aquests treballadors i treballadores més especialistes i polivalents al mateix temps.
El curs s’està realitzant 10 hores  l’aula Sant Feliu i la resta d’hores,  110, a les instal.lacions de Mercabarna, com podreu veure en les imatges. 

Añadir leyenda
Destaquem del curs que són 120 hores formatives especialitzades i 80 hores de pràctiques en empreses especialitzades en carnisseria.

El principal objectiu d’aquesta formació és apropar aquestes persones al perfil professional de dependent/a de Carnisseria, facilitant la seva inserció laboral i millorant la seva ocupabilitat.

Desitgem bona sort aquests nous alumnes de Treball als Barris 2018

Comentaris