Sortida formativa dels alumnes Agents Polivalents de Magatzem


Aquest mes d’abril  els alumnes del  Programa de Treball als Barris del Curs d’Agent Polivalent de Magatzem  han finalitzat la seva part formativa fent un seguit de sortides a dues empreses de Sant Feliu destacades per l’organització i digitalització en els seus magatzems.

La primera visita va ser a NOFER S.L. És una empresa distribuïdores del productes de lavabos i que fa poc que està a Sant Feliu, abans estaven a Cornellà de Llobregat. La seva distribució està centrada a nivell nacional, però el canvi de Nau ha sigut per poder ampliar en el sector internacional  i cada vegada estan  exportant més  aquests productes a molts països de l’Aràbia Saudi.

La segona visita va ser a Cosa Torfix Orpella S.L. És una empresa de cargols i fixacions, que produeixen a Sant Andreu de la Barca i aquí a Sant Feliu emmagatzemen tota una multitud de tipologies de cargols per empreses i ferreteries a nivell nacional i internacional.

El seu magatzem destaca per tenir un muntatge en alçada, de més de 8 metres, on estan disposades totes les peces en vertical, i els treballadors utilitzen unes màquines que són com petits ascensors programats que juntament amb una excel·lent organització de codis de les peces ordenades de més us a menys us, garanteixen l’eficàcia d’aquest magatzem. Les màquines fan un càlcul matemàtic del recorregut per garantir menys despeses en el us de les màquines i menys inversió del temps del treballador. Tot un model a seguir.

Volem agrair molt especialment a les persones que ens van atendre a l’empresa NOFER S.L  i  a l’empresa Cosa Tofix Orpella S.L  en Jofran Rafales  doncs va ser una experiència formativa molt interessant que els alumnes valoren positivament, i nosaltres com Ajuntament volem posar en valor el treball d’aquestes empreses com un referent i model en l’organització i gestió dels seus magatzem.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Comentaris